AL LAAT is geschreven door RAYMON en in samenwerking met zijn vaste producer Harald Queens geproduceerd. De track bevat RAYMON’s eigen herkenbare sound, maar heeft ook dit keer weer nieuwe invloeden gekregen.

“Ik focus mezelf steeds meer op het produceren en daar krijg ik bij Harald alle ruimte voor. Samen streven we altijd naar de beste producties en blijven we vernieuwen. Ook AL LAAT heeft weer een verrassende nieuwe sound gekregen.” – RAYMON HERMANS

AL LAAT is de voorloper op RAYMON’s eerste EP die later dit jaar zal verschijnen. “Ik kan niet wachten om het te laten horen!”

“De afgelopen tijd is er zoveel veranderd in mijn leven en heb ik al zoveel leuke dingen meegemaakt. Ik houd me bezig met het maken van mijn eerste EP. Hiermee ben ik zeker het afgelopen half jaar dag-in-dag-uit bezig en dat kost gewoon veel tijd, inspiratie en ga zo maar door..
Na M’n Favoriet, Fenomeen en Nu Of Nooit is het eigenlijk allemaal zo ontzettend snel gegaan. Zo zat ik in het afstudeerjaar van mijn HBO opleiding Media-en Entertainment Management toen dit allemaal begon.. en je raadt het misschien al, dat afstuderen moet nog steeds gebeuren.
Maar weet je, dat komt allemaal wel goed, nu bestaat mijn leven alleen maar uit wat ik het allerliefste doe en hier ben ik dan ook fulltime mee bezig” – RAYMON HERMANS

In 2016 lanceerde RAYMON zijn eigen platenlabel. De release van AL LAAT verschijnt dan ook op zijn eigen label RH Recordings.

In 2016 gaf RAYMON HERMANS meer dan 175 shows. De stijgende lijn van boekingen zet zich ook in 2017 voort, er staan inmiddels bijna 200 boekingen in de agenda.