RAYMON HERMANS, een van de meest succesvolle Nederlandstalige artiesten van dit moment door onder meer zijn hit ‘M’n Favoriet’, presenteert op 16 maart 2019 zijn eerste exclusieve RAYMON HERMANS SHOW – Het Verjaardagsfeestje 25 in De Ster Nieuwkuijk.

De muzikale Raymon belooft een avond waarop hij samen met zijn fans zijn 25e verjaardag viert en uiteraard al zijn hits aan bod laat komen, zoals natuurlijk M’n Favoriet, Gevallen en Officieel..

RAYMON HERMANS kijkt terug op een paar overdonderende succesvolle jaren. Zo bracht hij vorig jaar zijn debuutalbum uit welke zorgde voor miljoenen streams en views.

Hij staat te trappelen om zijn eigen grote show te geven: “Voor mij is de RAYMON HERMANS SHOW een prachtige manier om mijn 25e verjaardag en het succes van de afgelopen tijd met mijn fans te vieren. Ik heb de afgelopen drie jaar zo’n 225 optredens per jaar verzorgd, maar met mijn eigen show gaan we een stap verder. We trekken alles uit de kast voor een toffe avond, die helemaal te gek wordt!

Tickets zijn verkrijgbaar via bit.ly/raymonhermansshow
De show is op 16 maart 2019 vanaf 21:00 in De Ster te Nieuwkuijk