RAYMON HERMANS is tijdens de Party Awards 2016 uitgeroepen tot populairste opkomende artiest. In een bomvolle Oscars in Raamsdonksveer mocht Raymon voor het oog van DJ’s, artiesten, horeca, boekers en zijn volgers de prijs in ontvangst nemen.

Raymon reageert enthousiast: “Deze prijs is een top erkenning voor het werk dat ik doe. Het is super als je erkenning krijgt en er dan een stukje waardering voor terug krijgt in de vorm van een Party Award. Ik ben alle DJ’s die mijn tracks draaien heel dankbaar want zij promoten mijn werk in de horeca. En natuurlijk mijn volgers, zonder hen was dit er niet.

Exact 1 jaar geleden kwam “M’n Favoriet” uit en dat heeft veel losgemaakt bij het publiek. Daarna bracht ik “Fenomeen” uit welke ook binnen no-time opgepikt werd.. Deze platen inclusief “Hypnose” zijn flink gegroeid. Ze behalen hoge streams en views, en dat merk ik tijdens mijn optredens als de mensen compleet losgaan! Het afgelopen jaar heb ik zo’n 175 optredens gegeven in binnen-en zelfs buitenland. Hierbij kom ik zoveel volgers tegen en leer ze allemaal kennen, dat is nice!”

Afgelopen 18 november 2016 releasede RAYMON HERMANS nog zijn nieuwe single “Nu Of Nooit” die net als zijn vorige HIT- singles “M’n Favoriet” en “Fenomeen” weer aanslaat bij zijn volgers.
Videoclip Nu Of Nooit: https://youtu.be/-v4ttBzlx7Q

De komende tijd staan er vele shows te wachten die RAYMON HERMANS gaat geven. Daarnaast is hij volop aan het schrijven voor zijn eerste EP die in 2017 verschijnt.