Het liefdesleven van Monique Smit kan geregeld op media-aandacht rekenen, maar daar ligt de zangeres niet van wakker. "Altijd naar jezelf luisteren en nooit naar wat een ander zegt", is het devies van de 24-jarige blondine.

"Als je een goede relatie hebt en je er altijd uitkomt met z’n tweeën zit het wel snor", legt Monique uit voor de camera van Novum Nieuws. Volgens de zangeres, die een relatie heeft met Jeffrey Bok, zit dat bij haar wel goed. Ook na het slippertje dat de 21-jarige voetballer vorig jaar maakte. "Wij komen er gelukkig nog altijd uit. We zijn ontzettend gelukkig."

Met haar kersverse zangpartner Tim Douwsma heeft Monique niet alleen een muzikale klik, maar ook met elkaars geliefdes kunnen ze goed opschieten. "We gaan vaak met z’n vieren op pad", vertelt de jongere zus van Jan Smit. "Dat is erg gezellig. Gelukkig hebben we geen last van jaloezie thuis."

Ook Tim, die sinds juni vorig jaar weer samen is met Marrit Nicolai, geniet van de liefde. "Ik ben nog ontzettend gelukkig met mijn vriendin", vertelt hij. "Voor haar zou ik alles doen. Als ik gek op iemand ben, ga ik daarvoor door het vuur."