"Ik heb weer de hele nacht liggen dromen" is de titel van de nieuwe zomersingle van Rene Schuurmans.
 

Zoals we van Rene gewend zijn is ook dit nummer volledig van eigen hand waarmee hij bewijst dat naast zingen, het schrijven van een geheel eigen repertoire hem minstens zo goed af gaat! Het nummer biedt zing- spring- en swing garantie!! René heeft in de loop van zijn succesvolle carriere een enorm repertoire opgebouwd met eigen singles die door heel het land luidkeels meegezongen worden.
Deze "blonde god uit het zuiden" zoals hij snel na de start van zijn zangcarriere genoemd werd is inmiddels een gevestigde rot in het vak en mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden.
Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.