Hij staat er inmiddels om bekend ludieke acties te bedenken met zijn fans. Op 14 maart vertrok er een heuse ‘René Becker touringcar’ richting de feestweek in Westendorf.

Middels een supermarktactie in de noordelijke provincies kregen consumenten bij aankoop van een krat bier de nieuwste single ‘Eén en al gezelligheid’ erbij en maakte men kans op een 5-daagse reis voor 2 personen.

De bijzondere touringcar, gevuld met fans van het Nederlandstalige lied, was de gehele week een ‘blikvanger’ in de, met sneeuw bedekte wintersportplaats, Westendorf. Op de unieke fiets naar de ‘Vrienden van René live’ De blonde levensgenieter kent in het noordoosten van het land een stijgende populariteit door zijn ludieke acties en optredens. Zo stond hij eerder in Thialf Heerenveen tijdens de Worldcup en het WK Sprint op de schaats, op de middenstip bij FC Groningen en zal hij op 28 mei een groots live concert geven in Niebert, in samenwerking met de populaire band Diep Triest. Ook hier maken consumenten van de noordelijke supermarkten bij aankoop van een krat bier kans op een unieke fiets, en 2 entreekaarten voor het concert.

Kortom: met een notering op de 47e plaats in de landelijke Top 100 staat 2010 voor de enthousiaste Stadskanaalster in het teken van ‘Eén en al gezelligheid’!

Rene Becker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade