“Zou er ook Tarwesmoothie zijn?” vraagt René Karst zich in zijn nieuwe single af. Uiteraard een verwijzing naar zijn favoriete drankje: bier!

Na een heftige Coronabesmetting in maart en maar liefst twee brandstichtingen afgelopen zomer, vond de immer positieve René het tijd voor vrolijkheid en dus brouwde hij een ouderwetse feesthit. “Het leven moeten we, ondanks die rottige Corona, gewoon blijven vieren en hoe kan dat beter dan met een Tarwesmoothie in de hand!” aldus René.

Rene-Karst-Single-Tarwesmoothie

René Karst is perfect in te zetten voor een (coronaproof) event. René kan als geen ander inspelen op het publiek en zich volledig aanpassen. Indien gewenst zoekt René Karst vanaf de barkruk de (gepaste) interactie op met zijn publiek. Sfeer & gezelligheid!

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet René Karst zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Het kan zo maar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers.