Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist..! Wie kan ‘em niet meebrullen, dé feesthit van 2016! De carrière van Rene zit sinds zijn duet met Stef Ekkel in de lift en met de onlangs getekende contract met platenmaatschappij Dino lijkt daar voorlopig geen einde aan te komen.

En dat blijkt ook! Na het nummer "Laat ze maar zien", komt Rene nu met een nieuw nummer "Atje voor de sfeer". Het nummer heeft alles om de komende jaren uit te groeien tot een grote hit welke in vele kroegen en feesttenten gedraaid zal worden!

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet Rene zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Uiteraard mogen hits als Liever Te Dik In De Kist en Supergave Tijd niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat Rene halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat Rene door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandstalige circuit wordt genoemd