Als je niet minder dan 25 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent. En dat is René Schuurmans.

De eerder  in november verschenen single van Rene Schuurmans "Bij ons in Brabant" is in de betreffende Provincie niet meer weg te denken. Maar ook buiten Brabant behoort het nu al tot de favorieten van het publiek zoals ook zijn hits "Laat de zon in je hart’, ‘Hela, Ho’ en ‘Als ik haar zie’. Een repertoire dat er voor zorgt dat elk optreden van René een onvergetelijke happening is.

Deze week lanceert René Schuurmans zijn allernieuwste single “Mooie Meisjes blijven nooit zo lang alleen”. Meestal komen zijn nummers van eigen hand maar dit keer heeft René ervoor gekozen om een oud nummer van 40 jaar geleden, van niemand minder dan Arne Jansen, opnieuw op te nemen.
“Het was voor mij een grote eer dat ik Arne als hoofdartiest mocht ontvangen tijdens mijn allereerste CD-presentatie en denk nog vaak terug aan deze prachtige beleving en muzikale stimulans”.
Bekijk hier de videoclip!

René Schuurmans is deze zomer uitgeroepen tot ambassadeur van het Festival van het Levenslied van Tilburg, een titel die René met veel plezier draagt. Tijdens de 25e editie van het Tilburgse mega-evenement kreeg de blonde artiest deze felbegeerde onderscheiding.
 
Ook is de zanger uit Sint-Michielsgestel onlangs officieel benoemd tot Nachtcommissaris van Noord Brabant. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven geroepen is. Frans Bauer gaf met liefde en plezier het stokje door aan René. René Schuurmans heeft daarmee het mandaat om horecagelegenheden, sportkantines, werkplekken of andere plekken "keileuk te verklaren". In samenwerking met Omroep Brabant zijn de eerste exclusieve keurmerken inmiddels uitgereikt.