Op 15 mei aanstaande zal het nummer ‘Lieve Lotte’ van René Schuurmans zijn release kennen. ‘Lieve Lotte’ is de tweede single van het album ‘Blij dat ik leef’ dat op 27 maart jl. uitkwam. Bij een single hoort natuurlijk ook een clip en voor deze clip is René opzoek naar een vrouw die ‘Lotte’ wil en kan spelen!

Wil jij de rol van Lotte spelen in de die nieuwe clip van René Schuurmans? Stuur dan een mail met een foto van jezelf, je gegevens en je motivatie naar [email protected]
ovv. ‘Lieve Lotte’. De videoclip opnames zullen op donderdag 7 mei a.s. plaatsvinden in het zuiden van het land. De gelukkige ‘Lotte’ zal uiterlijk op dinsdag 5 mei bericht ontvangen.

Deze single heeft René Schuurmans zelf geschreven naar aanleiding van een recente ontmoeting van hem en zijn vrouw met Johnny Hoes. Johnny Hoes complimenteerde Schuurmans met zijn vrouw en wist hem te vertellen dat hij ‘een lotje uit de loterij’ heeft met zo’n vrouw… de hit ‘Lieve Lotte’ was geboren!

Het album Blij dat ik leef kwam vanuit het niets binnen op nummer 18 in de Album Top 100 en is nog steeds te vinden in deze lijst. Ook de eerste single ‘Blij dat ik leef’ verwierf een hoge notering in de Top 100, nummer 12!   Rondom de release van het album en de komende single was/is René door het gehele land op promotie tour; een uitgebreide (regionale) radio- en TV tour, instores in Limburg, Brabant en Gelderland en een volle agenda met optredens.

Rene Schuurmans boekt u bij Twilight Entertainment