Rene Schuurmans wil dolgraag de vierde Topper worden, aldus de omroep Brabant. Ze laten weten dat de zanger dit vanmorgen vertelde op Omroep Brabant radio. Omroep Brabant; "Hij werd op het laatste moment gevraagd om een aantal nummers te zingen tijdens de concertreeks van dit jaar en hoopt dat het een vervolg krijgt.

De zanger uit Sint-Michielsgestel werd gevraagd door Toppers-manager Benno de Leeuw uit Engelen en kon het in eerste instantie niet geloven. Schuurmans:

"Toen ik het hoorde besloot ik meteen om het niet te moeilijk te maken voor mezelf. Je moet niet denken dat je voor 67.000 mensen een proefwerk moet maken, want dan gaat het niet werken. Ik heb ervan genoten en merkte bij de eerste noten dat ze mijn liedjes kenden. Terugkomend op die vierde topper. Ik weet niet of ze er nog een vierde zanger bij nemen, misschien komt er elk jaar wel een nieuwe gasttopper bij. Het is in ieder geval een superformule.

Sinds kort is De Leeuw ook de manager van de zanger uit Sint-Michielsgestel. "Hij wilde tien jaar geleden al mijn management gaan doen, maar toen kende ik hem niet. Hij vertegenwoordigde toen al Rene Froger en Lee Towers. Benno de Leeuw is eigenlijk de pionier van de grote evenementen die je nu in Nederland hebt. Ik zat drie jaar bij Volendam Music, maar dat was echt te ver weg om dingen op korte termijn kort te kunnen sluiten. Het is eigenlijk als bij verkering, dat kan weleens uitgaan, maar even goede vrienden."

De zanger is blij met de mensen die hij op dit moment om zich heen heeft. Het management en het boekingskantoor willen volgens hem een stapje extra doen. "Het publiek kent me natuurlijk al wel, maar ze willen allemaal met mij die laatste grote stap maken. Er zijn al wat dingen veranderd. Mijn haar is bijvoorbeeld niet meer zo lang hahaha.

We zijn ook naar een andere studio gegaan, in Ede. Alle instrumenten die je hoort zijn echte instrumenten. Voorheen was dat niet zo. Er is dus een ander geluid waar ik erg blij mee ben", vertelde Schuurmans. Het is de komende periode een drukke tijd voor René Schuurmans.

Hij gaat radiostations langs om zijn single ‘Verliefd Zijn’ te promoten. "Daarnaast heb ik mijn optredens. In september ga ik met de TROS mee op cruise naar Italië, Kroatië en Slovenië. Misschien ga ik nog even met mijn vrouw en kinderen weg tussendoor en natuurlijk zijn we druk bezig met het album."