Het 10-jarig jubileumconcert van Rene Shuman en Angel-Eye wordt in stijl en uitbundig gevierd op 7 december in concertzaal de Rodahal in Kerkrade.

Met een grote showband en heel veel muziekvrienden! Peter Koelewijn, George McCrae en Mr. Blue Diamond, Riem de Wolff zijn van de parti. Artiesten waarmee Shuman & Angel-Eye een warme persoonlijke band hebben. Een show vol inspirerende muzikale verrassingen!

George McCrae
George McCrae is een Amerikaanse soulzanger die natuurlijk bij iedereen bekend is van zijn wereldwijde nummer 1-hit Rock your baby! George is zeer goede vriend van Shuman & Angel-Eye en heeft vaker het podium met hen gedeeld. Er zal een mooie muzikale synergie tijdens de show ontstaan.

Peter Koelewijn
Peter Koelewijn heeft als grondlegger van de nederlandstalige rock-and-roll grote successen behaald. Iedereen kent zijn nummer 1-hit "Kom van dat dak af" wel. Internationaal scoorde hij o.a. met "Who the F### is Alice". Samen met René & Angel-Eye heeft hij o.a. het nummer "Everybody is a dancer" geschreven.

Riem de Wolff
Riem de Wolff was zanger en gitarist van The Blue Diamonds. De broers kregen een Edison voor hun wereldwijde nummer 1-hit "Ramona". Riem de Wolff is vaak met René Shuman & Angel-Eye op tour geweest en zal in de Rodahal ook de mooie Everly-song "On top of the world" met hen zingen