Het nieuwe album ‘Travel in time’ van Rene Shuman en Angel – Eye wordt op 11 november, de ‘Dag van de duurzaamheid’, officieel uitgebracht i.s.m. de Gemeente Almere en Provincie Limburg. Het pop/rock’n roll album staat in het teken van duurzaamheid en een betere wereld.

De dag begint voor het duo met een optreden voor Provincie Limburg. Vanuit Limburg zullen ze met de langste stoet elektrische auto’s ooit rijden richting Almere. Deze karavaan heeft de naam ‘Elektrische Elfstedentocht’ en arriveert op het Stadhuisplein, waar René en Angela een optreden zullen geven. De titelsong ‘Travel in time’ is een new country-achtig duet. Het sprankelende feel good-nummer is geïnspireerd op de vergeten wetenschapper Nikola Tesla, uitvinder van onder andere de elektromotor, de radio en de wisselstroom. De bijbehorende videoclip is opgenomen in Hollywood. René & Angela rijden in een volledig elektrische auto op Sunset Boulevard.

In totaal staan er twaalf overwegend eigen composities op het nieuwe album. Zoals de albumtitel al aangeeft, is ‘Travel in time’ beïnvloed door muziek uit diverse periodes; van rock-‘n’-roll tot hedendaagse muziek. René Shuman werd in 1986 bekend door de Soundmixshow en vormt sinds 2003 een succesvol duo met artieste Angel-Eye.

In 2011 zullen Shuman & Angel-Eye op tournee gaan langs de Nederlandse theaters waarbij het onderwerp duurzaamheid een prominente plaats heeft. Op 3 december a.s. vindt de première plaats van dit back-to-the-future-achtige live spektakel ‘Travel in time’.

Rene Shuman en Angel-eye boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:Sterren.nl