En weer is Eric van Tijn een act kwijt. Rev ’n Ros hebben hebben vrijdag het veld moeten ruimen bij X Factor. Jamal (16) mocht door…

Jamal en het duo Rev ’n Ros moesten het tegen elkaar opnemen in de sing-off. Jamal zong Cry me a river van Justin Timberlake. Rev ’n Ross brachten The way you make me feel ten gehore. Stacey Rookhuizen koos, nadat het publiek haar act tot de sing-off veroordeelde, voor haar eigen Jamal. Eric van Tijn voor zijn Rev ’n Ross.

Gordon: "Het is verrassend deze uitslag. Rev ’n Ros tonen zich als ware artiesten, maar de laatste twee shows was het minder. Jamal, ik ben fan van jou en je stem. Je bent nog maar zestien, wat moet dat allemaal nog worden. Ik kies voor jou." Gordon zei eerder nog dat Alain Clark over twee jaar in het voorprogramma van het duo staat.

Angela Groothuizen: "Ik kan zeggen ‘ik ga voor de jeugd’, maar zo ligt het niet. Hij wordt iedere week beter. Ik kies voor Jamal."

Angela heeft in de 26+-categorie nog Rachel en Roan. Gordon (meiden tot 26) gaat verder met Lisa en Hester. Stacey Rookhuizen (jongens tot 26): Jamal en Luigiano. Ze raakte Laurens kwijt. Eric van Tijn (groepen): blijft over met Whatever. Hij raakte de meiden van KLEM al kwijt in de eerste live show.

Vorige week redde de jury Luigiano (16) al ten koste van Irma (37).

Rev `n Ros boekt u bij Twilight Entertainment