Over twee weken trapt het Nederlands elftal af tegen Denemarken in de eerste wedstrijd van oranje op het WK voetbal in Zuid-Afrika.

Natuurlijk zijn er weer de nodige oranjehits op de markt die de hitlijsten proberen te bestormen. Rob Ronalds heeft wel een hele bijzondere WK single uit. Eind 2008 scoorde Ronalds een vette hit met de song “Haar rode lampie.” Het nummer stond 11 weken genoteerd in de Single top 100 en behaalde de 27e positie van de charts.

Daarnaast werd het nummer over het oudste beroep van de wereld een ware kroegen knaller. Het door Berk Music uitgebrachte nummer is nu omgetoverd tot een ware WK hit. Het lied draagt de titel “We gaan voor niemand aan de kant.” Detail is dat aan het eind van het nummer nog een grappige verwijzing zit naar de hit “Groeten uit Brabant.”

De insiders zullen begrijpen waarom. Rob hoopt dat de single die als digitale download verkrijgbaar is bij alle grote downloadportals, goed zal worden ontvangen. De feestzanger is in ieder geval klaar voor één groot oranje-feest.

Rob Ronalds boeken? Voor boekingen informeren wij u graag vrijblijvend.

 

Bron:De Sterrenparade