3FM-dj Rob Stenders wil volgend jaar als hij 45 jaar wordt en zijn contract bij 3FM afloopt die jongerenzender verruilen voor Radio 2!

,,Het einde van 3FM komt voor mij in zicht. Dat is logisch, hoewel ik geen enkele ouwe lul ken die zegt: Ik ben te oud, ik moet hier weg”, zegt Stenders in Het Parool. ,,Ik weet dat ik een keer moet plaatsmaken en iets in mij zegt me dat 3FM me volgend jaar met pensioen zal sturen.”

In het interview wijst hij naar situatie rond Henk Westbroek tijdens izjn laatste jaren bij 3FM. ,,Hij wist bij god niet wat hij aankondigde, het interesseerde hem niet meer. Hij zette zich in de pers en in zijn programma tegen die muziek af. Dan blijft er niets meer over dan: ik heb een contractje en dat zit ik uit.”

Stenders ziet Radio 2 als een logische volgende stap in zijn loopbaan. Ook al omdat die zender een probleem heeft met het bereiken van het jongere deel van de doelgroep. ,,Ik kan Radio 2 van jeugdig elan voorzien. Ik word steeds ouder, Radio 2 steeds jonger. Ergens ontmoeten we elkaar.”

Henk Westbroek en/of Henk Westbroek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.