We hebben er even op moeten wachten, maar een ieders geduld wordt uiteindelijk beloond. De afgelopen maanden werkte Romy Monteiro, buiten haar drukke werkzaamheden om, keihard in de studio met haar team wat heeft geresulteerd in een fantastische nieuwe single, die binnenkort uit zal komen.

Ook starten de opnames voor het nieuwe SBS6 programma DanceSing, waarin Romy samen met Johnny de Mol de presentatie op zich zal nemen Daarnaast is zij vanaf 1 februari te bewonderen in haar eigen theatershow ‘All at Once’ waarin zij een muzikale reis door haar eigen leven zal gaan maken.

Uiteraard treedt Romy ook nog op in het land. Ondanks de drukke agenda van deze zingende nachtegaal, zijn er nog een beperkt aantal mogelijkheden om Romy op uw feest of evenement te laten schitteren. Tijdens haar tape optredens brengt zij een selectie van opzwepende commerciële hits, afgewisseld met enkele prachtige ballads, en wordt zij visueel ondersteund door twee dansers. Wilt u uw gasten trakteren op een ijzersterke bühneshow, waar de vonken van af vliegen? Informeer dan naar de mogelijkheden.