De langverwachte nieuwe single van Romy Monteiro is er eindelijk: Think About It! Een ijzersterk nummer, met een fantastische videoclip waarbij Romy bewijst tot de absolute top van de muziekindustrie te horen. De single is natuurlijk volop beschikbaar en ook te beluisteren en via Spotify!

Momenteel is Romy ook druk met de opnames van het nieuwe SBS programma DanceSing, dat zij samen met Johnny de Mol presenteert. DanceSing is vanaf 3 januari 2019 wekelijks te zien op SBS6.

De agenda van deze duizendpoot vertoont dus nog amper lege plekken. Romy zingt, presenteert en in haar veelzijdigheid is zij een volwaardige TV personality. Overal waar Romy binnenkomt, is zij het stralende middelpunt.
 
Glamorous, vriendelijk en benaderbaar zijn trefwoorden die zeker van toepassing zijn op Romy. Haar bühneshows zijn opzwepend, en staan bovenal garant voor een torenhoog Entertainment gehalte
 
Wilt u Romy op uw feest, evenement of bedrijfsfeest laten stralen? Dan is er goed nieuws! Vanaf heden is ook de agenda voor de tweede helft van 2019 geopend voor deze bloedmooie zangeres en presentatrice.