Lachende, enthousiaste gezichten tijdens de jaarlijks terugkerende White Edition Kerstshows van Ronnie Ruysdael. Geen zin in die saaie spelletjes en te gare kalkoen met kerst, maar wel om lekker los te gaan???
 
Kom naar één van die gekke en mega-gezellige kerstshows van Ronnie Ruysdael!!! Je weet wel, de man met de bakkebaarden die ‘Dans je de hele nacht met mij’ zingt en ‘Hip Hip van de koeien naar de kip’. Ronnie Ruysdael is still going strong en bovendien een expert op het gebied van kerstshows.  Al vanaf  de jaren ’90 is deze ‘witte’ kerstshow een beproefd recept en trekt jaarlijks vele vaste bezoekers.
 
Wat kun je zoal verwachten?
Het is een avondvullend spektakel dat 4 uur lang als een stoomwals over je heen rolt! Je wordt meegesleurd in de polonaise, zwaaiend met een vlaggetje, haakt in en deint mee met de eerste de beste.En voor je het weet zing je uit volle borst:’Eet veel bananen, in je blote kont’,  samen met Ronnie en de enige echte Zanger Rinus (want jaaaaaaaaaa, die komt ook!!!)

En komen er nog meer? Jazeker: DJ Tim Little – de kleinste DJ van Europa (1.25m) draait de gevoeligste tranentrekkers om je lekker in de kerstsfeer te laten komen!

Die Super Tolle SchlagerSchwestern
Zij draaien de tijd ff terug, want je waant je zelfs in deze decembermaand bij een Oktoberfest als zij ‘Ich bin wie du’  en andere Duitse schlagers zingen in hun Tirolerjurkjes…..

The Dutch Prairie Singers
Jippieyajoo Jippiejayeeee ! Zij zingen countrynummers met een knipoog en leren je binnen no time linedancen
Bovendien dagen ze je uit om deel te nemen aan de battle….Mannen tegen de Vrouwen….als dat maar goed gaat

en dan op naar het hoogtepunt van de avond: Een optreden van Ronnie Ruysdael!  In 2013 won hij een award voor Beste Feestartiest en voor Leukste Bühne-act. Sinds de opsplitsing van de Sjonnies, waar hij 19 jaar lang leadzanger van was, op 1-1-2010, behaalde hij maar liefst 10 top 100 noteringen.  Hij wordt deze avond begeleid door zijn sympathieke live-band, genaamd: De Rakkers. Ronnie & z’n Rakkers spelen alle bekende liedjes als Dans je de hele nacht met mij, de Bostella, Zwemmen zonder Slip, Ayayayay, Japapapa maar wisselen dat mooi af met meezingers als De Vlieger e.v.a.

en last but not least: Q-music DJ Menno Barreveld! Hij zweeptde menigte op richting een kokend hoogtepunt, zodat iedereen moe maar voldaan weer in de vrieskou verdwijnt, op zoek naar zijn eigen kerstkribje

Je wordt nadrukkelijk verzocht in het WIT te komen (met vleugje goud..)!!!!!

Tot slot…. de presentatie is al sinds mensenheugenis in handen van de altijd beeldschone
Gina

Ronnie Ruysdael Kerstshow White Edition met Special Guest: Zanger Rinus!
4 uur durende show met licht en geluid tot 1500 personen:
Uitkoopgage/prijs €7500,- ex 6% btw/excl. 7% Buma