Na het grote succes van het lied ‘Er is niemand zoals jij’, bekend van het TROS TV programma Ali-B Op Volle Toeren, heeft Ronnie niet stil gezeten.

Volgend jaar zit hij 50 jaar in de showbizz en de nu 67 jarige ras entertainer gaat nog niet stoppen. Van Jan Slagter van Omroep MAX heeft hij een TV special mogen maken dat volgend voorjaar zal worden uitgezonden ’50 jaar Ronnie Tober’.Uiteraard de optredens in het land en nu weer helemaal terug met een fantastisch nummer zoals kenners al zeggen. ‘Kom in mijn armen vannacht’ is een waardige opvolger van de single ‘Er is niemand zoals jij’, en ook dit lied is geschreven en gecomponeerd door Diane Theunissen.

Als tweede track het lied ‘Altijd’ , geschreven en gecomponeerd door Rosetty. Op onnavolgbare wijze heeft ze in dit lied de gehele carrière van Ronnie kunnen samenvatten. Rosetty is Eerste Harpiste van het Metropole Orkest.

De single wordt 31 oktober gelanceerd en een videoclip maar al te downloaden vanaf maandag 29 oktober via de reguliere downloadkanalen.