Ronnie Ruijsdael voorheen van de Sjonnies is helemaal terug met een avondvullende show.

De bizarre familieshow is een 4-uur durende show met vermaak voor jong en oud en is al jaren een groot succes. Het publiek kan lekker lachen, zingen, kijken, kletsen en gaandeweg de avond helemaal uit z’n plaat gaan. In het decor, wat het midden houdt tussen een zwoele nachtclub en een gezellige huiskamer, hangt een gigantisch tv-scherm, waarop songteksten en clips geprojecteerd worden.

Ronnie Ruysdael (ex-leadzanger van DE SJONNIES) sleept een scala aan artiesten met zich mee tijdens deze dynamische en verrassende avond.

Met hits als "Dans je de hele nacht met mij", "M’n fiets is gejat", "Annemarie" en "Japapa" vormt hij zelf het hoogtepunt van de avond, samen met zijn live-band!!

Een show met wie of wat?

GINA
De charmante presentatrice die de rode draad van de avond in de gaten houdt. Gina heeft stijl, overwicht en body. Je kunt (en wilt) niet om haar heen.

TWIETIE FM PIRATENFEEST
De etherpiraat op locatie. Rechtstreeks vanaf de locatie slingeren deze zendamateurs hun
nummertjes de ether in. Breakie Breakie. Met o.a. sms-verzoekservice en muzikale fruitmand.

BONNIE ST. CLAIRE
Een vrouw met vele hits op haar naam en nog steeds een dijk van een stem. Als zij inzet: "Bonnie kom je buiten spelen…" begint iedereen spontaan mee te zingen.

WIE ZIT ER OP DE GOUDEN KRUK?
Geen strijd zoals in Idols en X-factor en zeker geen nare juryleden. In Ronnie’s Bizarre Familie Show wordt de mogelijkheid geboden aan locaal talent om zich voor een groot publiek te laten zien of horen. (Eén kandidaat per show).

RONNIE RUYSDAEL MET LIVE BAND
In de jaren met de Sjonnies bewees Ruysdael ruimschoots dat hij een rasentertainer is.
Ronnie zorgt dat het hele publiek zich even één grote familie voelt. Een deinende massa, blije gezichten en heerlijke hits! Omgeven door zijn eigen live-muzikanten vormt hij
het klapstuk van de avond.

HET FOUTE UUR VAN Q-MUSIC
Menno Barreveld: één van de top deejays van DE radiozender van Nederland: Q-Music. Tijdens zijn foute uur begeleidt hij de swingende zwetende menigte richting het eindpunt van de avond
tot iedereen het welbekende GAATJE IN DE KNETTER heeft!!

Ronnies Bizarre Familieshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.