Het gaat nog niet heel hard met zijn muziekcarrière: zijn single ‘Ga voor goud’ kwam binnen op nummer honderd van de tophonderd.

Toch wil ‘Stylist van het Zuiden’ Roy Donders uit Tilburg een heel album uit gaan brengen. Ook werkt hij aan een nieuwe kledinglijn voor dames èn heren. Dat meldt RTL Boulevard. De herenlijn komt net voor vaderdag uit.

Vooral met zijn album is hij blij. Volgens de vader van Roy wil zijn zoon het liefst doorbreken met muziek. "Al van kleins af aan was die aan het zingen en dat is altijd zijn droom geweest." Roy denkt zelf dat die droom binnenkort in vervulling gaat. "Ik denk dat er dit jaar een concert gaat komen", zo laat hij aan Boulevard weten.

De 22-jarige Tilburger heeft het hartstikke druk sinds het succes dat hij boekte met zijn tv-programma. Zelfs zo druk dat er voor de liefde geen ruimte is. "Ik ben gewoon niet snel verliefd, dat duurt bij mij gewoon heel lang," lacht Roy. "Weet je wat het is. Ik ben pas 22. Ik heb het hartstikke druk. Ik heb eigenlijk geen tijd om iemand te leren kennen."