Na de film This Is It over Michael Jackson heeft RTL4 nu ook de rechten gekocht van een zesdelige realityserie over de Jacksonbroers. Dat heeft de zender vrijdag bekendgemaakt.

The Jacksons: A Family Dynasty is de titel van de serie, die een beeld schetst van de levens van de vier broers van Michael: Jackie, Jermaine, Tito en Marlon. De serie wordt dit jaar opgenomen. Er zijn onder andere beelden van het viertal dat zich voorbereid op hun veertigjarig bestaan. Verder is er ook veel materiaal over de overleden broer Michael en over hoe de broers met dit grote verdriet omgaan.

De aangekondigde Jackson-talentenshow gaat toch My Name is Michael heten. Eerder zou de show Mijn naam is Michael gaan heten maar toen bleek dat concurrent SBS6 die domeinnaam had vastgelegd. Vrijdag meldt RTL4 toch te hebben gekozen voor de Engelse variant van de titel voor de toekomstige show, die gepresenteerd gaat worden door Nicolette van Dam en Koen Wauters. Beide programma’s worden in 2010 uitgezonden, wanneer precies is nog niet bekend.

Michael Jackson look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.