Na vier keer Symphonica in Rosso, hebben Nick en Simon gisteren hun laatste concert gegeven. Direct na het optreden zegt Nick, die nog stijf staat van de adrenaline:

„Dat we moe zijn, merken we nu nog niet. Dat komt later pas. Maar wat voelen we ons voldaan. De shows zijn vlekkeloos verlopen en het publiek was geweldig.”

Nick vertelt dat ze de afgelopen week echt topsport hebben bedreven. Vandaar dat de zangers ook een rustmoment hebben ingelast. Nick: „Dat hebben we ook echt zo nodig. Op het moment dat je op het podium staat word je door het publiek gedragen, maar een half uur na de show stort je compleet in. Dan pas voel je hoe intensief je bezig bent geweest en wat voor een impact dat heeft op je lichaam. We hebben ons helemaal gegeven en dat voelen we ook.”

De Volendamse zanger gaat niet op vakantie. „Ik wil graag tijd doorbrengen met mijn vriendin Kirsten en ons dochtertje Nikki de komende dagen. Ook heb ik met vrienden afgesproken om uit eten te gaan. En ga ik sporten, want dat is voor mij ook ontspanning.”