België maakt zich op voor het grote Schlager Festival in Hasselt. In de Ethias Arena zal daar op 2,3,4 en 5 april het festival gaan plaatsvinden. Sergio zingt ‘Hazes’ en Vader Abraham zijn de twee laatste namen die de organisatoren als extra uitsmijter toevoegen aan de affiche van Het Schlagerfestival.

In 2007 stond Sergio al een eerste maal op de affiche en hij bracht toen een opmerkelijk erebetoon aan André Hazes. Vader Abraham was te gast op de eerste editie van het Schlagerfestival. De line-up van Het Schlagerfestival 2010 bestaat in totaal uit 14 artiesten.

Naast Sergio en Vader Abraham zijn ook Laura Lynn, Willy Sommers, Koos Alberts, Dennie Christian, De Romeo’s, Mieke, Lindsay, Chrisoff, The Sunsets, Eddy Wally, Yves Segers en Paul Severs van de partij. Voor de tickets moet u echter snel zijn want er zijn er nog maar enkele beschikbaar voor paaszondag 04 april. Voor Het Schlagerfestival 2010 in het paasweekend zijn er tot op heden al meer dan 35.000 tickets verkocht.

De organisatoren van Het Schlagerfestival 2010 geven eindelijk een antwoord op het ‘?’ dat er nog stond op de affiche. Twee namen worden in laatste instantie toegevoegd aan het indrukwekkende rijtje artiesten en dat zijn Sergio en Vader Abraham. In 2007 stond Sergio de eerste keer op het podium van Het Schlagerfestival en bracht hij er een postuum erebetoon aan wijlen André Hazes. Het was ook de geboorte van het idee ‘Sergio zingt Hazes’, een verhaal wat Sergio de komende zomer helemaal zal verder uitbouwen. “Iedereen weet dat ik een grote fan ben van André Hazes. Liedjes als ‘Zij gelooft in mij’ of ‘Een beetje verliefd’ klinken nog altijd hé. De mensen houden van Hazes en ik zing heel graag zijn muziek. Vandaar dat het idee Sergio zingt Hazes de komende zomer een verlengstuk gaat krijgen op de podia in Vlaanderen. Ik ben blij dat ik de kick-off kan doen op Het Schlagerfestival”, zegt Sergio.

Nog een grote meneer die op Het Schlagerfestival 2010 niet kon ontbreken is Vader Abraham ofwel Pierre Kartner. De Nederlander met veel Vlaamse wortels is een graag geziene gast, zowel op het podium maar ook backstage. Vader Abraham heeft doorheen de jaren massa’s klassiekers geschreven en hits bij elkaar gezongen. Op Het Schlagerfestival 2010 gaat het dus genieten zijn wanneer hij de evergreen ‘Het kleine café aan de haven’ inzet en vervolgens ‘Het smurfenlied’ brengt. Tijdens de eerste editie van Het Schlagerfestival was de doortocht van Vader Abraham al goed voor een groot feest en dus mogen we er zeker van zijn dat de geschiedenis zich gaat herhalen tijdens het paasweekend.

Mieke en/of Dennie Christian boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:De Sterrenparade