Het gaat lekker met de carriere van TVOH-kandidate Shary- an Nivillac. De jonge zangeres heeft een platendeal te pakken in Polen.

De interesse vanuit Polen werd gewekt dankzij YouTube. "Ik kreeg via mijn website een mail binnen en wist niet hoe hoog ik moest springen van blijdschap", vertelt ze dolenthousiast.

Eind oktober verschijnt Shary-An’s single Mr Know it all via My Music Group in Polen, het label zocht contact met haar Nederlandse platenmaatschappij Cloud 9 Music. De contracten zijn inmiddels getekend. "Ik voel me ontzettend vereerd en loop continu met een lach van oor tot oor rond."

Maar ook in Nederland gaat het lekker en daar is ze ontzettend dankbaar voor. "Ik heb hier ook nog zoveel wat ik wil doen. Op 10 november treed ik op in Hilversum en ik wil het liefste dat mensen daar naartoe komen en het ook ontzettend gaaf vinden. Ik doe allemaal voor mijn fans."

Ook in Nederland gaat het voorspoedig met de carrière van de ex Voice of Holland-zangeres. Na het succes van de singles ‘Six Feet Under’ en ‘Mr Know it All’ in Nederland, bracht ze twee weken geleden haar derde single ‘Try my love again’ uit van haar debuut cd. Het nummer is inmiddels veelvuldig te horen op radio en tv en staat al hoog in de diverse hitlijsten.