Afgelopen dagen rouleerde op het web een filmpje van Sieneke die een kluis probeert te kraken. Zou ze mee gaan spelen in een film? Of is het haar nieuwe clip? Niets van dat alles! Sieneke is genomineerd voor een Sterren.nl Award en heeft er alles voor over om deze te bemachtigen.

Donderdag 16 december 2010 vindt de tweede editie van het Sterren.nl Awards Gala plaats. Tijdens deze show worden verschillende artiesten beloond met een Sterren.nl Award in de categorieën ‘Beste Artiest Nederlandstalig’, ‘Beste Artiest Anderstalig’, ‘Beste Nieuwkomer’, ‘Beste Videoclip’, ‘Beste Album’, ‘Beste Single’. Tevens wordt de ‘TrosKompas Oeuvre Award’ uitgereikt aan een artiest die zich al decennia inzet voor de Nederlandse muziek. Naast de Sterren.nl Awards wordt ook het jaaroverzicht van de Sterren.nl Top 20 bekend gemaakt. 

De presentatie van dit gala is in handen van Sterren.nl VJ’s Monique Smit, Tim Douwsma en Kees Tol. De televisieregistratie wordt op oudejaarsavond uitgezonden op het televisiekanaal Sterren24 en 2 januari op Nederland 1.

Sieneke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron;Sterren.nl