Sieneke is in Oslo. De 18-jarige zangeres, die volgende week ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival, werd gisteren uitgezwaaid. Ze had geen last van de aswolk. Het was een heel avontuur: het was voor Sieneke de allereerste keer dat ze met het vliegtuig reisde.

De zorgen over Sieneke groeien. De Nijmeegse zangeres heeft nog steeds last van een ernstige keelontsteking. Meer dan een week heeft ze op doktersadvies gezwegen. Ze mocht gisteren één minuut praten. De zangeres heeft te lang doorgelopen met haar klachten, maandag werd een afscheidsfeestje in Hilversum al afgelast.

In Oslo wordt al drie dagen druk gerepeteerd door alle deelnemende artiesten. Vandaag staat de eerste repetitie van Sieneke op de agenda. Dan wordt ook iets meer duidelijk over de act van ons land; er wordt gefluisterd dat Sieneke wordt bijgestaan door een paar acteurs.

Begeleidster Marianne Weber heeft alle vertrouwen in een goede afloop. Zij is ervan overtuigd dat de Nederlandse inzending volgende week zal opvallen in Oslo.

Sieneke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:telegraaf