Op zaterdag 24 april zal in Zaandam/ Westzaan de tweede editie plaats gaan vinden van Eurovision in concert. Tijdens het evenement treden een groot aantal deelnemers op die aan het komende Eurovisie Songfestival in Oslo zullen deelnemen.

Sieneke, die Nederland zal vertegenwoordigen, zal haar concurrenten op eigen bodem ontmoeten voor ze afreist naar Oslo. In de middag, voorafgaand aan het concert zullen de artiesten een bezoek brengen aan de Zaanse Schans. Na de eerste succesvolle editie van Eurovision in Concert vorig jaar in Amsterdam heeft de organisatie, bestaande uit OGAE Nederland, songfestival.web-log.nl, esctoday.com, Bea Records en Café de Landman besloten om opnieuw een groot aantal deelnemende landen aan het Eurovisie Songfestival naar Nederland te halen.

Naar verwachting zullen ongeveer 15 landen, die deelnemen aan het komende Eurovisie Songfestival in Oslo, naar Zaandam/ Westzaan afreizen om hun inzending te laten horen. Op zaterdagavond treden alle aanwezige landen op in de Lexion Venue in Westzaan. Behalve Nederland hebben de volgende artiesten al toegezegd om naar Nederland te komen: Turkije: MaNga – We Could Be The Same, Cyprus: Jon Lilygreen & The Islanders – Life looks better in Spring, Zwitserland: Michael von der Heide – Il pleut de l’or, Slovenië: Anzambel Roka Žlindere & Kalamari – Narodno zabavni rock en Finland: Kuunkuiskaajat – Työlki ellää.

Sieneke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.