Sieneke is vanavond voor het eerst te zien op de schaats in ‘Sterren dansen op het ijs’. De beste manier om niet in de vergetelheid te raken.“Natuurlijk wil ik graag in de picture blijven, maar dan moet ik het ook wel leuk vinden”, aldus de jonge zangeres.

Volgens de zangeres, die vorig jaar ons land vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival, speelt in de picture blijven wel een belangrijke rol bij het aannemen van deze nieuwe uitdaging.“Dat speelt denk ik bij iedereen een rol. Ze willen er bij wijze van spreken geld voor geven om een paar minuten met hun hoofd op tv te komen”, legt ze uit in Metro. “Maar voor mij is dat niet de belangrijkste reden.”

Volgens Sieneke maakt ze wel een kansje, maar echt makkelijk vindt ze het niet.“Ik heb acht jaar lang op dansen gezeten, dus ik heb ritmegevoel. Maar het is zo moeilijk als je dat moet doen op het ijs. Ik stond voor het eerst in mijn leven op kunstschaatsen. Je staat al niet zo stevig, en dan moet je ook nog gaan dansen”, vertelt ze.“Het is echt heel zwaar. Sinds dinsdag train ik met Ryan, een professionele ijsdanser uit Colorado. Dat is erg fijn. In het begin was ik zo bang om te vallen. Nu heb ik constant ondersteuning van m’n partner. Ik sta veel steviger op het ijs. Tijdens het schaatsen zegt hij dat het goed gaat, dat ik niet bang hoef te zijn."

Sieneke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf