Het Nederlandse debuut van de Vlaamse zangeres Vanessa Chinitor is een feit! Met de release van haar single ‘Een koffer vol dromen’ hoopt Vanessa nu ook in Nederland voet aan de grond te krijgen en net als in haar eigen land de sterrenstatus te bereiken.  

In Nederland zullen veel mensen de Vlaamse zangeres Vanessa Chinitor wellicht nog kennen van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in ’99, waar ze hoge ogen gooide met het nummer ‘Like The Wind’. Bij onze zuiderburen is ze de jaren die volgden altijd in beeld gebleven. Enerzijds als tv-persoonlijkheid (De Notenclub, Het Swingpaleis en presentatrice VT4), anderzijds als zangeres van Nederlandstalig repertoire.
Nu gaat Vanessa ook de stap in Nederland wagen, de single ‘Een koffer vol dromen’ is de eerste aanzet. De single is een heerlijke zomerse track die lekker in het gehoor ligt. De single is afkomstig van het later dit jaar te verschijnen, gelijknamige album, ‘Een koffer vol dromen’. De CD is een optimistisch album dat barst van de levensvreugde. Het album laat goed horen hoe de schone Vlaamse in het leven staat op dit moment.

De komende periode zal Vanessa veelvuldig in Nederland zijn om haar single te promoten. Ze zal door heel het land reizen om bezoeken te brengen aan radio en TV stations en om op te treden. De eerste stappen tot het succes debuut zijn al gezet aangezien het nummer ‘Een koffer van dromen’ al is opgepakt bij verschillende radiostations. Zo is het nummer onder andere al te horen op RADIO NL, Loco FM, RTV Noord, Optimaal FM en RTV Oost.

 Vanessa Chinitor boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.