Sjon (Johnny Ruisch) en Sjeffrie (Jeffrey Erens) draaien als kinderact al zeven jaar mee op het hoogste niveau binnen de entertainmentwereld. Na presentaties van vele grote shows en festivals in Nederland brak de kinderact vier jaar geleden pas echt door met “De Sjon en Sjeffrie Sjowww”.

In deze show, die in opdracht voor pretpark Walibi World werd gemaakt, passeren in een half uur 25 meezing- en doeplaten de revue op zelfgemaakte karaokefilms; een concept dat inmiddels een groot succes is.

Na de eerste succesvolle shows in Walibi World gingen in 2007 de remmen los bij Sjon en Sjeffrie. Zo stond het vrolijke duo met hun gezellige show al op Legoworld en Kinderparkpop, de twee grootste kinderevenementen van Nederland. Ook presenteerden ze in 2008 de wereldrecords stoepkrijten, skippyballen en onlangs “Smooven” i.s.m Junior Songfestival winnaar Ralf Mackenbach.
In 2009 namen Sjon & Sjeffrie de presentatie van de Nederlandse Pokemondays voor hun rekening en sloten ze het jaar af met tien spetterende Dolfijne Sint Shows welke in opdracht van het Dolfinarium te Harderwijk werden geschreven en geproduceerd.

Sjon en Sjeffrie hebben vorig jaar keihard gewerkt aan hun eigen repertoire. De heren doken de studio in met Toppers-producer John Dirne en bedenker en schrijver van alle hits van Diego, de coolste piet van Nederland: Harold Verwoert. Vorig jaar zomer verscheen het resultaat van hun samenwerking, de vrolijke zomersingle ‘Lange hete zomer’. De single stond wekenlang hoog in de Single Top 100, gevolgd door hun debuutalbum ‘ Daar word je vrolijk van’.
In november 2009 brachten de heren hun tweede single uit; “De verdwenen pakjes” ism Coole Piet Diego,  de coolste piet van Nederland. De single was de hoogst genoteerde sinterklaasplaat in de hitlijsten en was daarmee DE sinterklaashit van 2009.

DE ACT*
Sjon & Sjeffrie zijn niet voor niets de vrolijkste kinderact van Nederland.
De heren staan voor vrolijkheid, een heleboel interactie met hun publiek en gegarandeerd feest.
Een optreden van Sjon & Sjeffrie zal door de kinderen als onvergetelijk worden ervaren omdat de heren interactie brengen zoals dat nog nooit eerder vertoond is.
Sjon & Sjeffrie draaien van hun dj-meubel de grootste kinderhits in combinatie met hun eigen repertoire. De heren zingen, springen en dansen mee en breken de tent af samen met de kids.
Sjon & Sjeffrie; “daar word je vrolijk van!”.

* Tevens zijn Sjon & Sjeffrie te boeken als presentatoren voor kinderevenementen.

Sjon en Sjeffrie boeken? Wij informeren u vrijblijvend betreffende de mogelijkheden.