29 April j.l. zat Stef Ekkel 15 jaar in het vak. Die dag was het precies 15 jaar geleden dat Stef  voor het eerst als solo-artiest optrad. Om dit te vieren zal in zijn jubileum jaar zijn eerste grote concert plaatsvinden. De datum is inmiddels bekend. Dat zal zijn op zaterdag 8 februari 2014.

Het lijkt nog ver weg, maar Stef Ekkel wil met een fantastisch concert voor de dag komen. Daarom is er voor een ruime voorbereidingstijd gekozen. Binnenkort komt er meer informatie verwachten over de opzet en de locatie.

In zijn woonplaats Kampen werd destijds de basis gelegd voor een zeer succesvolle carrière. Hij had onnoemelijk veel hits en deed ontelbare optredens door heel Nederland.

Hij was te zien op TV o.a. bij het Muziekfeest op het Plein van de TROS, Hart voor muziek, TV Oranje, Brabant Party, De Regiotap, Fans (SBS6) , De Sterrenparade en Sterren.nl.

Er verschenen diverse cd-albums en dvd’s en hij zong een duet ("De Smokkelaar") met de nestor van het Nederlandstalige lied: Johnny Hoes. In november 2009 ontving Stef zijn eerste gouden plaat voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren van zijn "Woonboot". Stef heeft een onmiskenbaar eigen stemgeluid en zingt altijd loepzuiver! Daardoor weet Stef elk publiek moeiteloos voor zich te winnen.