De winst op het Junior Songfestival heeft Ralf Mackenbach geen windeieren gelegd. Na de stormloop van ruim driehonderd hysterische fans zondag op Schiphol, is er nu ook een run ontstaan op zijn winnende single ‘Click clack’.

"Het nummer ‘Click Clack’ staat op één in de downloadlijst van iTunes", vertelt de zanger trots in RTL Boulevard. Samen met Songfestival-presentator Sipke Jan Bousema was Ralf te gast in het showbizzprogramma. Bousema zorgde voor het Nederlandse commentaar tijdens de finale en kon zijn enthousiasme niet meer verbergen op het moment suprême. "Ik probeerde nog rustig te blijven, ik denk straks worden we nog tweede", lacht hij.

De menigte op Schiphol was voor Ralf een grote verrassing. Naar eigen zeggen wist hij niet goed hoe hij moest reageren en is hij naar het toilet gerend om de massa te ontduiken. De 14-jarige zanger won zaterdag het Junior Songfestival. In een nek-aan-nekrace met Armenië en Rusland wist hij met zijn nummer ‘Click clack’ 121 punten binnen te slepen. Dat was genoeg om het liedjesfestijn te winnen.

Ralf Boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:novum