Jeroen van der Boom gaat een van de moeilijkste avonden van zijn carrière tegemoet. De sympathieke zanger zal als coach in The Voice of Holland een van zijn kandidaten de genadeslag moeten toebrengen. "Ik ben van plan te reageren op mijn gevoel. Dit zijn allemaal goede zangers. Voor mij telt dus het moment. Wie het in de show het beste doet, wint. Zo simpel hou ik het."

Jeroen wrijft zich tijdens de repetitie in Ede over zijn voorhoofd. „Ik kan het nu echt niet voorspellen. Ik vind het een helse opdracht. Met mijn team van Han Kooreneef en Toon! staan we voor iets waar we nu nog geen raad mee weten. Het publiek stelt twee kandidaten veilig, maar dan moeten wij na de sing-off voor een van de twee anderen de knoop doorhakken. Verschrikkelijk.”

De keus weegt voor Jeroen nog zwaarder dan bij de andere coaches omdat het bij dit supertalent zelf bijna tien jaar heeft geduurd voor hij met Jij bent zo wekenlang de nummer 1 van de hitlijsten sierde. De hits volgden elkaar daarna snel op en de ster van Jeroen was definitief gevestigd aan het showbizzfirmament. „Maar ik had daarvoor al zo hard gewerkt. Ik zong in de dinnershow van Wentink bijvoorbeeld, deed daar avond aan avond Robbie Williams en kwam op mijn kop uit de nok zetten, ik imiteerde, deed presentatieklussen voor tv. En toen opeens gebeurde het. En had ik een eigen hit. Dat was zo magisch. Maar ik moet er voor blijven werken hè. Ik heb nu weer een single uit, Werd de tijd maar teruggedraaid. En daar ben ik dan weer zenuwachtig voor. Mijn kandidaten kunnen dat bijna niet geloven.”

Jeroen van der Boom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bron:telegraaf