Volgens rockband RED is het gesteggel om de naam met Popstars RED! nog lang niet afgelopen.

Rockband RED stelt: De stelling van Déon dat het allemaal met een sisser is afgelopen en dat het ons alleen maar om de publiciteit te doen is niet waar. Het is nog helemaal niet afgelopen. Onze advocaten zijn nog steeds bezig met de procedure en zijn in contact met de advocaten van SBS Warner."

Ook zei Déon over de kwestie: "Het bleek dat de band de naam niet had laten registreren, dus daar konden ze verder niets mee. Ik denk dat het ze meer te doen was om de aandacht."

Ook al niet waar, volgens RED… "De opmerking dat wij niet verder konden omdat wij onze naam RED niet geregistreerd hadden, slaat kant nog wal. Wij zijn al 10 jaar bezig onder de naam RED, en blijven dat doen ook. Muziek maken is volgens ons ook MUZIEK MAKEN, en niet zorgen dat je jezelf eerst juridisch tegen alles indekt. Dat is de werkwijze van een bedrijf dat een product probeert te verkopen."

Ook over de werkwijze van SBS, dat Popstars uitzond, is de band niet bepaald te spreken. "SBS heeft Warner gezegd dat ze alles in goede harmonie wil oplossen, maar gezien de reactie op onze brieven is dit niet het geval."

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Red! boekt u bij Twilight Entertainment