Jordy van Loon heeft weliswaar een nummer 1-hit gehad, maar zijn succes heeft hem wel vrienden gekost. "Door het succes van ‘Verliefdheid’ heb ik de mensen leren kennen", legt hij uit in meidenblad Girlz.
 
 "Ik weet nu heel goed wie mijn vrienden zijn en wie niet. Eerlijk gezegd heb ik helemaal niet zoveel vrienden."

Het 15-jarige talent heeft niet eens een beste vriend en daar baalt hij soms wel van. "Als de school uit is en ik zie klasgenoten met elkaar afspreken om iets leuks te gaan doen, voel ik me buitengesloten en eenzaam", vertelt hij in het blad.

Eigenlijk komt het erop neer dat mijn ouders mijn allerbeste vrienden zijn."Door zijn huidige succes hebben veel mensen een mening over Van Loon. Hij vindt het commentaar ‘best irritant’.

"Of ik ben te jong, of ik ben een rotventje, of gewoon irritant: Ik heb eigenlijk alles al wel gehoord", zegt Jordy. "Ik snap niet zo goed waarom mensen dat doen."

De zanger uit Zoetermeer heeft ook op school last van pesterijen. "Ze roepen ineens dingen als snotjong of stomme toverbal, zó kinderachtig", zegt Jordy."Pestkoppen herken ik meteen. Ze blowen, ze zuipen, hun broek hangt op half zeven en ze vinden het heel cool om het woord kanker te gebruiken."

Naast de pestkoppen en negatieveilingen heeft Jordy ook veel fans. In een paar maanden tijd heeft hij op internet al meer dan vierduizend Hyves-vrienden.Op school heeft hij veel leerlingen die wel trots op hem zijn. "Ik moet ook vaak handtekeningen en foto’s uitdelen en dat vind ik alleen maar leuk, heel leuk zelfs."

Jordy van Loon boekt u bij Twilight Entertainment