DERDE NUMMER 1 HIT VOOR NICK & SIMON!

De nieuwe single “Vallende Sterren” van Nick & Simon is in haar tweede week door naar de nummer één positie in de Mega Top 100. Daarmee is “Vallende Sterren” de derde nummer één van het uiterst populaire duo. Saillant detail is dat één van de grootste hits van Nick & Simon, “Rosanne”, vandaag in de 39ste week opnieuw de lijst binnenkomt op nummer 64. “Vallende Sterren” is de voorloper van het derde album “Luister” dat op 13 februari zal verschijnen.

 TWEEDE AHOY’ OP MOEDERDAG, 10 MEI 2009

De op 19 februari van start gaande nieuwe tour Overal – Live In Concert werd afgelopen zondag uitgebreid met een extra concert in Ahoy’ Rotterdam op zaterdag 9 mei. Vanaf nu is daar een tweede concert in Ahoy’ bijgekomen. Op moederdag, 10 mei a.s., zullen Nick & Simon nog een extra concert geven: een matineevoorstelling. Kaarten zijn te koop bij de Nationale Theaterkassa via 0900-9203 of online via www.ntk.nl

Overigens is er een levendige handel in kaartjes voor Ahoy’. Op diverse sites lopen de prijzen voor kaartjes op tot soms wel 95 euro, terwijl via de NTK (Nationale Theaterkassa) de duurste plaatsen exclusief reserveringskosten 35 euro kosten. Nick & Simon raden dan ook aan om vooral goed te kijken alvorens kaartjes te bestellen!

ONGEKENDE HOEVEELHEID VIEWS OP YOU TUBE

Op de populaire internetsite YOU TUBE zijn de diverse videoclips van Nick & Simon inmiddels ruim 20.000.000 maal bekeken Een niet geringe prestatie voor een Nederlandstalige act!

Nick en Simon boekt u bij Twilight Entertainment