Stacey Rookhuizen is weer één van haar meiden kwijt. Na Danielle moest ook ‘haar’ Sumera X Factor verlaten.

Sumera moest het in de sing-off opnemen tegen Angela Groothuizens Kelvin. Zij zong David Guetta’s ‘When love takes over’, Kelvin zong Nina Simone’s ‘I got Life’.

Stacey koos natuurlijk voor haar Sumera, Angela koos voor haar Kelvin. Eric van Tijn was weggeblazen door Kelvins spetterende optreden en voelde zich daarom geroepen om voor Kelvin te kiezen. "Ik vond jullie allebei het minste deze week. Maar in de sing-off waren jullie beiden geweldig. Sumera was sensationeel en Kelvin ging daar vól overheen. Ik kies dus voor Kelvin."

De uiteindelijke beslissing lag bij Gordon. "Wat scheelt er aan de kandidaten dat ze pas in de sing-off laten zien wat ze in huis hebben? Kelvin stond voor de tweede keer in de herkansing en Sumera… Ik heb het eerder al gezegd, maar jouw blik komt gewoon niet over op de televisie. Jullie hebben beiden de X Factor. Maar Sumera, jouw houding is gewoon een probleem. Ik kies daarom voor Kelvin."

Daarop was Angela -die haar Kelvin wel naar de volgende liveshow zag gaan- ontroostbaar. "Ik ben gewoon overmand door emoties. Zo’n prachtvrouw is eruit. Dat kán toch niet", snikte de coach.

Sumera’s coach Stacey stond ondertussen te briesen van woede. "Ik ben echt heel erg boos! Het gaat wel een week duren voordat ik die twee mannen weer aankijk. Kelvin is goed, maar Sumera kan veel meer. Ik ga dat bewijzen!"

Sumera X Factor boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:telegraaf