Voordat Tatjana Simic naar het altaar schrijdt met Ronny Rosenbaum, moet haar geliefde eerst nog scheiden. „Het is niet meer dan een formaliteit”, licht de 62-jarige textielmiljonair toe. „Mijn eerste vrouw en ik leven al 24 jaar gescheiden van tafel en bed. Het in stand houden van onze verbintenis was nooit een probleem, maar nu ik Tatjana ten huwelijk heb gevraagd, gaat de scheiding op papier ook worden geregeld.”

Bijna één jaar na hun allereerste ontmoeting in een koffiehuis in Amsterdam zijn Tatjana en Ronny nog steeds dolverliefd. „Hij is zó aandoenlijk”, zegt de 45-jarige zangeres, die bij de kerstboom innig wordt omhelsd.

„Ronny heeft veel levenservaring én heel veel geduld met me. Ik kan nogal ongeduldig en recalcitrant zijn. Een andere man zou gillend gek van me kunnen worden. Maar hij niet. Ronny is de eerste man in mijn leven met wie ik wil trouwen. In 2009 gaat het gebeuren.”

„Het huwelijk zei me eerder nooit iets”, bekent Tatjana. „Het leek me alleen maar lastig om te trouwen en als het niet goed zou gaan de boel te laten ontbinden.” Ze legt uit: „Van mijn vader, die alcoholist was, leerde ik dat mannen niet te vertrouwen zijn. Hij bevestigde dit beeld door me te slaan als hij had gedronken en lief deed als hij weer nuchter was.”

Langere tijd dacht Tatjana dat liefdesgeluk niet voor haar was weggelegd. Na haar breuk vorig jaar met Marcel Boekhoorn zei ze zelfs: „Ik wil niet samenwonen, trouwen of kinderen krijgen. Ik wil mijn eigen gang gaan. Liever geen relatie dan een waardeloze relatie.”

Tatjana boekt u bij Twilight Entertainment