Tatjana is intussen 44 jaar en ziet er geweldig uit. De rondborstige seksbom heeft een klein hartje en een absoluut lief karakter en dat zal ten grondslag hebben gelegen aan haar welwillende steun voor het uiteindelijk winnende bruidspaar Mike en Nanda van Wendy’s Million Dollar Wedding.

Maar of Tatjana het had moeten doen? Zingen… Ze stak in de gigantische live uitzending nogal af tegen bijvoorbeeld Danny de Munk die het bruidspaar Tibor en Linda steunde. Haar half gezongen, half gesproken I can’t take my eyes off you zou niet de schoonheidsprijs hebben gewonnen bij jurylid Henkjan Smits bijvoorbeeld, of Patricia Paay.

Je moet wel heel veel kracht hebben om in een programma met zoveel hossende en zingende mensen live overeind te blijven. Dat lukte Tatjana helaas niet helemaal. En daar had de programmaleiding haar tegen kunnen beschermen. Tatjana heeft het nummer met Gerard Joling gezongen en er in 1992 zelfs de hitlijsten mee bestormd, maar ze miste Gerard zaterdagavond.

Kenners zeggen dat ze niet vals zong. Het geheel kwam alleen een beetje amateuristisch over. Geen nood. Bruidspaar Mike en Nanda krijgen volgende week hun Million Dollar Wedding. En dat was ongetwijfeld ook dank zij het verrassingsoptreden van Tatjana, die voor de uitzending helemaal uit Spanje kwam waar ze in de armen lag van haar beminde Ronny Rosenbaum. Deze miljonair heeft haar al gevraagd voor een eigen Million Dollar Wedding.

Tatjana boekt u bij Twilight Entertainment

Bron:telegraaf