Volgens Tatjana Simic zou het nummer ‘Sha-la-li’ van Pierre Kartner wel eens kunnen verrassen. "Telkens als we hoog van de toren blazen en denken: ‘dit is het’, valt het ontzettend tegen. Misschien is deze keer wel andersom."

De Nederlandse inzending is door sommige mensen kritisch ontvangen. Het liedje zou een te hoog ‘hoempapa’-gehalte hebben.

Tatjana, die tijdens de nationale finale in de jury zal plaatsnemen, analyseert: "Als je kijkt naar de winnaar van vorig jaar, die jongen uit Noorwegen met zijn viool, dan had dat toch iets volks. En in de meeste liedjes uit Oost-Europa zit ook iets volks verwerkt. Misschien is het wel belangrijk om als Nederlander bij jezelf te blijven, dat je iets van de Nederlandse cultuur erin gooit."

De zangeres vervolgt: "Ik vergelijk het mijn optredens. Als ik denk dat ik een te gekke avond tegemoet ga, valt het vaak tegen, en als ik twijfel wordt het een feest. Misschien gaat het tijdens het Eurovisie Songfestival ook wel zo."

Besluit: "Bovendien is het songfestival niet alleen voor het jonge grut, maar wordt het door mensen van alle leeftijden bekeken."

bron:telegraaf