De kans dat er tijdens de concerten van de Toppers eind mei toch ook vrouwelijke Toppers gaan komen, bestaat. Het plan om Patty Brard, Connie Breukhoven en Patricia Paay voor een keer samen te brengen op het podium strandde.

Connie haakte wegens de ellende rond haar adoptiedochter Constanza af. Nu wordt gewerkt aan de mogelijkheid Tatjana Simic op de plaats van Connie te zetten.

 Foto: TLG Met name Patricia Paay maakte van haar teleurstelling geen geheim. Ze had zo graag willen schitteren op het podium van de ArenA. Ook Patty Brard vond het jammer dat Connie afhaakte. Patricia bevestigt dat ze heeft gehoord dat haar manager John van Katwijk over Tatjana in gesprek is met Toppers-manager Benno de Leeuw.

„Tatjana zou inderdaad een heel goede vervangster zijn. Zij is immers ook een diva”, zegt La Paay. „Verder zijn die er gewoonweg niet in Nederland. Een optreden met Patty en Tatjana in de ArenA zou een kroon op mijn carrière zijn. Overigens weet ik van Patty dat zij ook dolgraag wil. Dat heeft ze me zelf gezegd. Komt een droom wellicht toch nog uit.”