Tatjana Simic gunt Nederland een kijkje in haar liefdesleven. De 47-jarige actrice gaat in het nieuwe RTL 4-programma Wie kiest Tatjana op zoek naar een potentiële partner.

 „De insteek wordt niet een man voor Tatjana. Ik kan genoeg mannen krijgen, net als veel vrouwen. Het gaat om de júiste man.”

Tatjana vond het eerst een beetje ’raar’ om het programma te doen. „Ik had al twee keer eerder, een paar jaar geleden, nee gezegd. Ik vond nu dat de tijd er rijp voor was, ik vind dat ik autoriteit heb met mijn ervaringen, haha. We gaan het integer en oprecht brengen.”

Een man ’overhouden’ aan het tv-avontuur is voor Tatjana geen must. „Overhouden is een raar begrip. Als je een goede relatie aan wil gaan, moet er veel gepraat worden. Het is een verrassing voor mij wat daar nu uitkomt. Ik wil heel graag een leuke, lieve, aardige, zorgzame man om mijn leven mee te delen. Ieder mens is dat waard. Ik ben een gevoelsdier, zonder liefde begin ik nergens aan. Ik kijk gewoon of dit experiment me de ware brengt, als het niet gebeurt, gebeurt het niet.”

Tatjana boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

bron:telegraaf