Gouden Kooi-miljonair Jaap Amesz woont nog in een stacaravan maar doet zijn best om woonruimte te vinden die wat beter geschikt is…

Jaap heeft daarom besloten om mee te doen met een actie van radio 538 waarbij men op zoek is naar een kasteelheer of vrouw die zijn intrek gaat nemen in het roze kasteel van het voormalige Land van Ooit. Omdat het pretpark failliet ging worden er mensen gezocht die het kasteel uit 1230 kunnen behoeden voor vandalisme, verval en krakers.

En dat lijkt Jaap wel wat. "Gezien ik uit de Gouden Kooi werd geflikkerd, heb ik geen huis meer", vertelt hij op zijn website. "Voor mijn nieuwe talkshow ben ik op zoek naar een kasteel om in te gaan wonen en vanuit mijn kasteel gave dingen te gaan doen."

Dat er meerdere mensen worden uitgekozen om in het kasteel te wonen is voor Jaap geen enkel probleem: "Ik heb ervaring om mensen uit mijn stulpje te verdrijven."

Aanstaande donderdag strijden drie finalisten van de actie om de sleutels van het kasteel en weten we of Jaap de gelukkige winnaar is.       Jaap boekt u bij Twilight Entertainment