The Angels bekend door hun deelname aan Hollands Got Talent 2011 zijn nu al te boeken voor optredens. Of The Angels ook te bewonderen zullen zijn in de 4 liveshows is nog niet bekend.

The Angels is een denderende en dynamische Magie & Dans-show.
Een nieuwe eigentijdse show, 5 beeldschone topdanseressen zetten elke lokatie op z’n kop!

In de meest moderne en verleidelijke outfits gestoken is The Angels de enige show waar alleen vrouwen op het toneel staan. The Angels zullen tijdens deze 25 minuten durende show ook “Just An Illusion” zingen.

Een fantastische hit die speciaal voor the Angels is gecomponeerd door een van de meest succesvolle producers in Europa.

The Angels is een Magie & Dans-show bekend uit Hollands got Talent  welke het beste is te vergelijken qua muziekstijl met Beyoncé of de Pussycat Dolls, maar dan wel met de allerbeste illusies ter wereld!

Ook de act Opera Familia welke in de auditierondes te zien waren zijn al te boeken voor optredens in het land.

Opera Familia bestaat uit Sopraan Belinda Vermeer, Mezzo Sopraan Carla van der Veldt en Bariton Paul van der Veldt. Zoals de naam al doet vermoeden is Opera Familia een familie van zangers, met een grote passie voor “ bel canto muziek” , zoals we dat kennen vanuit de wereld van de  Opera en het Cross Over repertoire van bij voorbeeld Il Divo, Sarah Brightman en Andrea Bochelli.

Informeer vrijblijvend  naar de mogelijkheden voor optredens van Opera Familia.