The Exclusive Strings hebben een exclusiviteitscontract getekend voor Noord Amerika, Canada en Mexico met het "Canadeese Entertainment Central". Naar aanleiding hiervan werd een nieuwe show geproduceerd die ook in Nederland kan worden geboekt.

4 strings 4 cultures is op maat gemaakt voor The Big US Casino’s , maar is uiteraard ook geschikt voor de Nederlandse evenementen.

Cultuur als rode draad’. Vier nationaliteiten, vier verschillende achtergronden. Met zo een rijkdom moest iets gedaan worden. Een duidelijk thema loopt dan ook steeds als rode draad door het optreden van The Exclusive Strings. Op een subtiele manier weten ze immers hun culturele achtergrond in het concert te verweven.

Dit internationaal kwartet bestaat uit Melissa Schaak (Canada), Danielle Van Berkom (Nederland), Maryna Lepiasevich (Belarus) en Tamara Savic (Servië). Deze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden aan de meest gerenomeerde conservatoria ter wereld. The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Qatar, Berlijn, Cannes, Caïro, Dubai, Londen, Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden. Hun geheim: een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven.

The Exclusive Strings wonnen onlangs nog de muziekcategorie van de TV show Beat the Best"