De zes finalisten van The Voice Kids staan te stuiteren van enthousiasme. Vanavond zullen zij schitteren in de finale en daar zijn ze helemaal klaar voor.

"Het gaat heel erg goed hier. De talentjes zijn wel een beetje zenuwachtig, maar dat is wel voor te stellen. Dit is echt live en dat voelen ze wel", vertelt The Vocie Kids-presentatrice Wendy van Dijk vanuit Aalsmeer aan RTL Boulevard.

Martijn Krabbé vult aan: "Zo’n dag is helemaal niet vermoeiend voor kinderen. Als ze iets leuk vinden, dan is hun energie oneindig!"

Hoe jong de zangtalenten ook zijn, de liefde is niet gebonden aan leeftijd. Want, zo onthult Wendy, er bloeit iets moois tussen Vajen en Raffi, de jongen uit Ibiza die sneuvelde tijdens de blind auditions. "Ja, there’s something going on there…."

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om The Voice Kids te boeken voor optredens : Melissa ( The Voice Kids) , Channah (The Voice Kids ) , Dave (The Voice Kids) , Lieke (The Voice Kids) ,Fabienne (The Voice Kids) ,  en Vajen (The Voice Kids)