In The Voice of Holland gaat de jury op zoek naar echt talent, mensen met potentie om een serieus artiest te worden. In TVOH zal de kijker geen audities aantreffen, de kandidaten zijn al geselecteerd. Lachwekkende wanprestaties en idiote pogingen tot zingen kan je dus op je buik schrijven.

De presentatie is in handen van Martijn Krabbé en de jury zal bestaan uit Angela Groothuizen, Nick & Simon, Jeroen van der Boom en Van Velzen. De winnaar mag een album opnemen en toeren door Nederland.

Eerder vertelde producent John de Mol in Life 4 You dat hij hoge verwachtingen heeft van TVOH. Als het programma 1,2 miljoen kijkers weet te boeien, is hij tevreden. "Als het er meer zijn, gaat de vlag uit." Afgelopen vrijdag, 10 september, haalde ‘concurrent’ Popstars op SBS 6 slechts de helft van het streven van John.

Dinsdagavond kwam de Nederlandse mediatycoon met nog een opvallende statement. Afzeik-tv zou volgens hem passé zijn, dus programma’s als Popstars en X Factor zullen plaats maken voor show met ‘echt talent’.

Komende vrijdag om 20.30 zal op RTL 4 de eerste aflevering te zien.

Jeroen van der Boom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf