Thomas Berge rekent met zijn nieuwe single ‘Alleen Omhoog’ voorgoed af met zijn verleden. Ruim twee jaar geleden is het alweer dat de nu 23-jarige Thomas Berge voor het laatst top 10 hits scoorde met singles als ‘Ik vertrouw je niet meer’, ‘Mijn woord’ en zijn nummer 1 hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ (totaal goed voor meer dan 4 miljoen views op YouTube).

Na een roerige periode in zowel zijn persoonlijke als zijn zakelijke leven heeft Thomas in 2012 schoon schip gemaakt. Deze periode viel hem zwaar maar leverde vooral inspiratie op voor deze single en het in februari 2014 te verschijnen album ‘Berge Verzet’.  De sound van zijn nieuwe album wordt een verfrissende mix van catchy uptempo popsongs afgewisseld met krachtige ballads met als inspiratiebronnen acts als Train, Maroon 5 en Robbie Williams.
 
De komende tijd zal Thomas veel zichtbaar en hoorbaar zijn in diverse media; zo schoof hij deze week al aan bij Koffietijd, is hij a.s. zondag te gast bij Live4You en zit hij 7 december bij de Top 20 met Monique Smit bij de TROS. Hij zal verder te zien en te horen zijn bij RTV Oost Radio en TV. Zijn single komt vanmiddag hoog binnen op nummer 12 in de Single Top 100, bij 100% NL is hij nieuw binnengekomen op nummer 10 en bij RadioNL/Oranje Top 30 nieuw op nummer 8.